Vår Personal

annika

Annika Jensen Nurminen

Förskolechef

Ända sedan min förskollärarexamen 2004 hade min dröm varit att starta en förskola och i augusti 2011 blev drömmen verklighet. Jag har sett min verksamhet växa från 13 barn  till 32 barn. Från att bara vara två anställda till dagens team av 7 underbara pedagoger.

Min största resurs på förskolan är min personal. Min personal har en chef som lägger ner mycket tid och resurser på dem. Jag ser Änglagårds barn växa och utvecklas i en trygg och lärorik miljö. På min fritid umgås jag med mina barn och vänner. Tar promenader med min hund och coachar människor på deras livsväg.

Rektorsutbildningen klar Maj 2015

Malin

Malin Bong

Förskollärare

Jag utbildade mig till förskollärare i Malmö där jag läste barn- och ungdomsvetenskap. Jag tog min examen i januari 2012 och har jobbat på Änglagård sedan augusti 2012.
Jag har två flickor och bor på landet då jag trivs bäst i naturen.
Mina intressen är djur och natur.

jennie

Jennie Nilsson

Förskollärare
Jag läste till förskollärare på Kristianstads högskola där jag läste inriktningen natur och teknik. Jag tog min examen i januari 2014.
Jag har jobbat på Änglagård sedan augusti 2013. Jag är en glad och positiv tjej som älskar att ungås med min familj och vänner.
Jag bor i Eslöv tillsammans med min make Lennie och dottern Emma (född 2015).

Föräldraledig

rebecka

Rebecka Ingloff

Barnskötare
Jag jobbar som barnskötare på Änglagård sedan januari 2012.
1995 tog jag min barnskötarexamen i Klippan. Jag har två barn och jag är en människa som ser positivt på livet.

anna

Anna Levin

Förskollärare

Jag är utbildad förskollärare och tog examen på Malmö högskola 2012.
Jag brinner för barns lärande och gillar också att utmana mig själv och tillsammans med barnen.
Jag har arbetat på Änglagård förskola sedan hösten 2014.
Mina intressen är att sy, gå promenader och umgås med min familj, nära och kära.

bty

Sofia Kamat

Förskollärare

Jag är uppvuxen i Västernorrland och flyttade ner till Eslöv sommaren 2011 och började då studera till förskollärare i Malmö samma höst. Jag började jobba på Änglagård i januari 2015. Jag bor utanför Eslöv och på fritiden pysslar jag i huset och trädgården och renoverar tillsammans med min man!

Föräldraledig

Jessika Persson

Barnskötare

Jag har jobbat som barnskötare på Änglagård sen 2015, då jag började som timanställd. Numera jobbar jag heltid sedan september 2017. Jag bor i Eslöv med min sambo och hund och jag älskar att vara ute i naturen. Brinner för barnens trygghet och utveckling.

amalia

Amalia Jönsson

Vikarie

Jag började jobba som vikarie på änglagård augusti 2013. Läser just nu till psykolog och kommer och hälsar på på förskolan när det finns möjlighet.
Jag har ett stort intresse för djur, natur och jag älskar att laga mat.

Jenny Karlström

Vikarie

Jag är utbildad barnskötare sedan två år tillbaka, och jobbar från och med Juli månad på Änglagårds förskola.
Jag är 21 år gammal och bor sedan April månad i Eslöv tillsammans med min sambo.
Jag är en person som älskar träning och naturen, jag älskar att jobba med barn och se deras utveckling och följa dem i sitt lärande, samt vara en trygghet i deras vardag.

Isabel Wemmenlid

Vikarie

Jag är 20 år, bor i furulund, men jag flyttar förhoppningsvis till Eslöv snart så jag har nära till jobbet. Jag tog studenten i år och ska börja jobba med era barn i Augusti.

Jag är en glad och positiv tjej som älskar djur och barn. På min fritid är jag ofta hos min pojkvän och hans yngre systrar, ute och går långa promenader med min 8 månaders border collie/husky valp.

Jag ser väldigt mycket framemot att träffa alla föräldrar och jobba med barnen.

Vi ses i Augusti

Gun-Britt Olofsson

Vikarie

Började jobba som vikarie på Änglagård 2017. Brinner för trädgård och att ta tillvara på barnens egna intresse.