Våra Projekt

Våren 2017 har vi återigen ett samarbete med Annette Losell från Attitude 69.

Vi på Änglagårds förskola har en Vänskola i Kambodja. Emellanåt har vi olika insamlingar till skolan.

Exempel på våra insamlingar:

• Under hösten 2014 har vi haft ett dansprojekt tillsammans med Annette Losell från Attitude 69. Dansprojektet avslutades med luciafirande och dansuppvisning. Pengarna vi fick in gick oavkortat till vår Vänskola i Kambodja.

• Under 2015 och 2016 har våra barn velat samlat in olika material till barnen i Kambodja, så som pennor och tandborstar. Dessa har Jenny tagit med sig när hon åkt ner och hälsat på.

• Vårfesten 2016 så sålde vi tavlor som barnen målat och hade lotteri där vinsterna gick oavkortat till skolan i Kambodja.

• Vårt föräldramöte hösten 2016 så kommer Jenny att informera om Vänskolan för våra inskrivna barns föräldrar.

Länk till Vänskola.

Länk till dansläraren Annette Losell.

Länk till Petterssons som vi brukar besöka i Östra Strö. Där finns linderödsgrisar, hästar, gutefår, höns och tuppar som barnen tycker om att hälsa på.